Producten retourneren

Terug naar Garantie & retouren

Wil je producten retour laten komen? Dan kun je gebruik maken van onderstaand retourformulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie met instructies voor je retourzending. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor je klaar en is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur!

Retouropties
Voor het retourneren van je bestelling bieden we je 3 opties:

Je kunt je bestelling zelf retourneren met een transporteur naar keuze. De verzendkosten hiervan worden helaas niet door ons vergoed. Het voordeel hiervan is dat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven! Dit mag naar het volgende adres: Sluisweg 200, 5237MZ ’s-Hertogenbosch. je kan je retour aanmelden via het retourformulier. De retourzending dient binnen 14 dagen na aanmelding te zijn geretourneerd.
Wij kunnen de bestelling gratis bij je op laten halen door onze transporteur. Zij kunnen op iedere werkdag naar keuze bij jou langskomen, het nadeel hiervan is wel dat wij geen invloed uit kunnen oefenen op het tijdvak van de pick-up. Hierdoor dien je de gehele dag aanwezig te zijn om het pakket mee te kunnen geven aan de chauffeur. Je ontvangt op de ochtend van de pick-up tussen 08:00 en 10:00 uur ’s ochtends een track & trace code waarin het tijdvak wordt aangegeven. Je kan je retour aanvragen via het retourformulier.
Mocht je in de gelegenheid zijn om de producten terug te brengen naar onze winkel is dit uiteraard ook mogelijk. Je kunt langskomen bij ons op de vestiging met je bestelling. Onze klantenservice zorgt er dan voor dat het pakket/de pakketten terechtkomen in het magazijn en dat de terugbetaling in gang wordt gezet. Dit zal via internetbankieren plaatsvinden, je krijgt dus geen contant geld terug.


Stap 1: Retouretiket printen
Download en print het retouretiket (.PDF) en plak deze vervolgens op de verpakking van het product dat je retour wenst te sturen. Bestaat het product uit meerdere dozen, plak het etiket dan, indien mogelijk, op alle dozen. Klik hier om het retouretiket downloaden.

Stap 2: Retourformulier invullen
Vul het onderstaande retourformulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie met instructies voor je retourzending.

RetourformulierHet artikelnummer is terug te vinden op je factuur.Wij kunnen producten kosteloos bij je op laten halen. Stuur je producten zelf retour, kunnen wij de kosten hiervoor helaas niet vergoeden.

Indien van toepassing. Je kunt meerdere foto's uploaden.

Het ordernummer is terug te vinden op je factuur.

Via e-mail houden we contact met je over de retouropdracht.

Copyright © 2010 – 2019 Laagsteprijsgarantie B.V. KvK: 63374498. Alle prijzen zijn incl. btw en exclusief verzendkosten.