Wie zijn wij?

Terug naar klantenservice Overzicht

Laagsteprijsgarantie.com biedt een ruim assortiment aan huis en tuin artikelen aan. Je vindt bij ons onder andere meubels, diverse tuinartikelen en diverse dierenverblijven. Maar bijvoorbeeld ook producten voor baby's en kinderen of verlichting en verwarming.Laagsteprijsgarantie.com biedt op alle artikelen op deze website standaard de laagste prijsgarantie, ook als dit betekent dat wij er soms niet op kunnen verdienen. Ook de specialistische websites Koop-een-tuinkas.nl, Koop-een-tuinhuisje.nl en Koop-een-partytent.nl vallen onder Laagsteprijsgarantie.com. Deze sites bieden jou als consument, naast de laagste prijsgarantie, standaard het volgende:

60 dagen bedenktijd op alle artikelen, gratis retourneren! Bestel je voor 21:00, de volgende werkdag geleverd! De mogelijkheid om de producten af te halen en te bezichtigen in onze showroom! Wij leveren in heel Nederland en België! Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. U bent hierdoor gegarandeerd van een veilige bestelling en goede service! Veel verschillende betaalmogelijkheden! Veilig (achteraf) betalen!


Missies Laagsteprijsgarantie B.V.
Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijs garantie en we willen onze klanten tevens een uitmuntende aankoopervaring laten beleven. Wij streven dan ook naar een klantbeoordeling van minimaal een 8,5. Tevens is milieuvriendelijk ondernemen een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Zo werken wij alleen met transporteurs die een first time right delivery van minimaal 98% hebben en zal je bij ons vrijwel nooit een te grote doos voor een kleiner product ontvangen, waarmee transport van loze lucht wordt voorkomen. Ook een informele prettige bedrijfscultuur voor onze medewerkers is een belangrijke missie voor ons bedrijf. Naast lekker in een flow kunnen werken is het belangrijk dat de medewerkers ergens werken waar ze het naar hun zin hebben, het als een vriendenclub voelt en ruimte hebben voor ontspanning en gezelligheid.Kamer van Koophandel
Laagsteprijsgarantie.com valt samen met de andere websites onder Laagsteprijsgarantie BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK nummer 63374498 en BTW nummer NL855208922B01.Bereikbaar
Voor vragen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 per e-mail (info@laagsteprijsgarantie.com) of per telefoon 088-22 66 300 (voor België +31 (0)88-22 66 300). Onze klantenservice helpt je graag met al jouw vragen.

Showroom/winkel
Onze showroom/winkel zit gevestigd op de Sluisweg 200 in 's-Hertogenbosch.
Alleen een betaling per pin is mogelijk. Een afspraak is niet nodig, je bent van harte welkom!


Terug naar klantenservice Overzicht

Copyright © 2010 – 2019 Laagsteprijsgarantie B.V. KvK: 63374498. Alle prijzen zijn incl. btw en exclusief verzendkosten.