Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!
Webshop keurmerkKlantenservice
0

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

0
Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

Compleet frame Easy up 3x6m tent luxe

Lizzely Garden & Living Compleet frame Easy up 3x6m tent luxe
Productomschrijving
LET OP; deze onderdelen zijn geschikt voor de tenten welke wij aanbieden. Indien jouw tent niet bij ons vandaan komt, is het mogelijk dat de onderdelen niet aansluiten op jouw tent. Specificaties: Afmeting: Hoogte 150,0cm, Breedte 33,0cm Diepte 22,0cm Gebruik: één dag op beschut terrein Gewicht: 13kg Inclusief: drukpinnen en klittenband Kleur: zwart gecoat Materiaal: metaal Merk: Lizzely Garden & Living GebruikersadviesHet advi...

LET OP; deze onderdelen zijn geschikt voor de tenten welke wij aanbieden. Indien jouw tent niet bij ons vandaan komt, is het mogelijk dat de onderdelen niet aansluiten op jouw tent. 

Specificaties:

  • Afmeting: Hoogte 150,0cm, Breedte 33,0cm Diepte 22,0cm
  • Gebruik: één dag op beschut terrein
  • Gewicht: 13kg
  • Inclusief: drukpinnen en klittenband
  • Kleur: zwart gecoat
  • Materiaal: metaal
  • Merk: Lizzely Garden & Living
Gebruikersadvies
Het advies voor het frame is identiek aan het gebruikersadvies van de reguliere tent. De Easy up tent kan natuurlijk vaker dan één keer gebruikt worden. wij adviseren je enkel om deze tent niet langer dan één dag achtereen op te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren. Deze Easy up is niet bestand tegen veel regen en harde wind.

Beschrijving
Aanschaf
Dit frame is enkel geschikt voor de tenten welke wij verkopen, daar deze vanuit dezelfde fabriek afkomstig zijn. Wanneer jouw tent niet bij ons vandaan komt, is het dan ook mogelijk dat de onderdelen niet op elkaar aansluiten.

Product
Wanneer je dit product besteld. krijg je een compleet frame geleverd van onze Easy up tent 3x6m luxe! Het frame is zwart gepoedercoat metaal en heeft buizen van 30mm. Het frame is één geheel en wordt geleverd inclusief de klittenband bevestigingen welke je nodig hebt om het dakzeil te bevestigen. Dit frame kan je combineren met de doeken welke wij aanbieden voor de Easy up 3x6m luxe.

Verpakking:
Dit frame wordt geleverd in één pakket met de volgende specificaties: Diepte: 1.46m Breedte: 35,0cm Hoogte 20,0cm en weegt 23,0kg. 

Productspecificaties

SKU
24

Recent door jou bekeken

Lizzely Garden & Living Compleet frame Easy up 3x6m tent luxe
Lizzely Garden & LivingCompleet frame Easy up 3x6m tent luxe
Op voorraad

Deliverytime

€122,95
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking