Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!
Webshop keurmerkKlantenservice
0

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

0
Standaard 12 maanden garantie!
Altijd de laagste prijsgarantie!

Vragen? Bel ons op +31 (0)88-22 66 300

Easy up 3x3m grijs 40mm (aluminium buizen) semi prof partytent opvouwbaar

Productomschrijving
Specificaties Afmeting partytent: Lengte: 3,00m Breedte: 3,00m Hoogte: 3,50m Doorloophoogte partytent: 2,04m Inclusief: dakzeil, zijwanden, draagtas, frame, haringen en scheerlijnen Kleur: grijs doek, aluminium frame Materiaal doeken: 800D oxford doeken. De doeken zijn afgewerkt met een PVC coating en zijn hierdoor wind- en waterdicht. . Materiaal frame: aluminium frame met buizen van 40mm. De buizen worden door middel van een ‘druk...

Specificaties

 • Afmeting partytent: Lengte: 3,00m Breedte: 3,00m Hoogte: 3,50m
 • Doorloophoogte partytent: 2,04m
 • Inclusief: dakzeil, zijwanden, draagtas, frame, haringen en scheerlijnen
 • Kleur: grijs doek, aluminium frame
 • Materiaal doeken: 800D oxford doeken. De doeken zijn afgewerkt met een PVC coating en zijn hierdoor wind- en waterdicht. .
 • Materiaal frame: aluminium frame met buizen van 40mm. De buizen worden door middel van een ‘druksysteem’ vast gezet worden op gewenste hoogte.
 • Gebruikersadvies: geschikt om enkele dagen achter elkaar op beschut terrein te gebruiken
 • Merk: Lizzely Garden & Living
Voor welke gelegenheden
 • Geschikt voor kortstondig tot langduriger en beschut of onbeschut gebruik.
 • Kan gebruikt worden voor een feestje, een race, een marktkraam of bijvoorbeeld voor andere evenementen waarbij een tijdelijke overdekking benodigd is.
 • Perfect voor promoties, beurzen of markten door het snel opzetbare harmonicasysteem.
 • Voor gelegenheden met 8 tot 12 personen te gebruiken.
 • Zeer geschikt voor gelegenheden waarbij de gehele tent afgesloten dient te worden.

Plus- en minpunten

 • Aluminium buizenframe, zeer sterk!
 • Inclusief handig druksysteem!
 • Snel uit te klappen en op te zetten
 • Met draagtas, haringen en scheerlijnen geleverd
 • Ramen zijn niet af te dekken

Beschrijving
Gebruik
Deze Easy up kun je voor diverse doeleindes gebruiken. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, dient als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je op alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk! Wij adviseren je om deze tent niet langer dan enkele dagen op te laten staan en deze goed te verankeren en te verzwaren. Berg de tent na gebruik droog en schoon op om lang plezier te mogen beleven dan deze partytent!

Weerbestendigheid
Deze Easy up is steviger dan onze luxe variant, hierdoor kun je deze al enkele dagen achter elkaar op laten staan. Wij adviseren je wel om de tent te allen tijde te verankeren en te verzwaren, op die manier weet je zeker dat je de tent op de juiste manier in gebruik neemt!

Accessoires
Bij de Easy up worden standaard scheerlijnen en haringen geleverd zodat de tent extra kan worden verankerd bij slechtere weersomstandigheden. Ook kun je bij ons additionele stormharingen en spanbanden aanschaffen voor het geval de tent bijvoorbeeld in hardere weersomstandigheden geplaatst dient te worden.  Wij verkopen ook diverse draagtassen, de draagtas is geschikt om de tent in te vervoeren én om de tent in op te bergen.
 
Doeken
Het doek van deze Easy up tent is gemaakt van 800D oxford doek en is afgewerkt met een PVC coating. Dit houdt in dat het doek waterdicht is. De wanden maak je door middel van klittenband aan het dakzeil vast. De zijwanden worden door middel van een rits aan elkaar vastgemaakt. Je krijgt bij deze tent één wand met deur, twee wanden met raam en één blinde wand. Het dakzeil zit bij levering niet standaard op het frame, dit om defecten tijdens het openen van het pakket te voorkomen. De deuropening is 2 meter hoog en 1,55m breed!

Doorloophoogte
Onze Easy up heeft verschillende doorloophoogtes, hieronder vindt je de drie belangrijkste:
- De doorloophoogte van het laagste punt is 2,22m hoog. Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit laagste punt bevindt zich in het midden van de buitenkant, hier komt het frame een stukje onder het dak vandaan.
- De doorloophoogte in het midden van het frame is 2,20m. Dit is gemeten vanaf de grond tot aan de onderkant van het frame in het middelpunt van de tent.
- De doorloophoogte van het hoogste punt is 2,34m hoog, Dit is gemeten aan de buitenkant van het frame. Dit hoogste punt bevindt zich vlak naast het laagste punt, waar het frame weer gekruist omhoog loopt.
Let op: al deze maten zijn gemeten zonder dakzeil op het frame. Dit verschilt dus wanneer je het dakzeil op het frame plaatst!

Frame
Deze Easy up heeft een harmonicasysteem wat gemakkelijk uit te klappen is, op deze manier kun je binnen vijf minuten een complete partytent kan hebben staan, wij adviseren je deze tent met minimaal twee personen op te zetten. Het frame is gemaakt van aluminium en is in drie verschillende hoogtes te verstellen.
 
Verpakking
Deze partytent zit verpakt in twee pakketten met de volgende specificaties:
Lengte: 51,0cm Breedte: 51,0cm Hoogte: 16,0cm. Dit pakket weegt 12kg!
Lengte: 1,63m Breedte: 32,0cm Hoogte: 32,0cm. Dit pakket weegt 19kg!  

Productspecificaties

SKU
256

Recent door jou bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking